• Ivan Witkamp: +36 30 656 2605 - E-mai

Legyen szó akár néhány hektáros vagy egy kis üvegházról, a Holland Hungarian Greenhouses Kft. készen áll kivitelezésére egész Európában.
Információt kaphat az árainkról interneten e-mailben, vagy telefonon. Elérhetőségeinket megtalálja a Kapcsolat fejezet alatt.

A Holland Hungarian Greenhouses Kft egy Magyar vállalkozás holland ügyvezetővel. Cégünk specialitása a növényházépítés, javítás és többfajta növényháztípus („Növényházak” fejezet alatt található) értékesítése egész Európa szerte. Új, de használt-felújított növényházak forgalmazásával, szállításával áll cégünk az Ön rendelkezésére.

Ezzel a holland minőséggel a növényházaknál és az építésnél, tapasztalt magyar alkalmazottakkal, de holland vezetéssel nagyon kedvezményes építési árakat tudunk ajánlani és maradunk a legmagasabb színvonalon. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, elérhetőségeinket megtalálja a „Kapcsolat” fejezet alatt. Ingyenes árajánlatért, mindegy, hogy részletes vagy nagyságrendi árajánlatról legyen szó, szívesen állunk rendelkezésére. 

 

Ivan Witkamp: +36 30 656 2605 - E-mai