• Ivan Witkamp: +36 30 656 2605 - E-mai

Vízszintes árnyékolók 

• Energia vásznak
• Fényvédők
• Asszimilációs vásznak
• Árnyékolók

 

Energia vászon

Az energia vásznak egyaránt használhatóak a klíma befolyásolására és energiatakarékosságra. Különböző típusok léteznek, amelyek jelentősen hozzájárulnak az üvegház jobb szigeteléséhez és a besugárzás csökkentéséhez. 

 

Fényvédők

A fényvédők tipikus jellemzője, hogy visszatükrözi a napfényt, miközben fenntartja a természetes szellőzést. Ez a nyitott szövet szerkezettel érhető el, tehát a levegő cserélődhet az árnyékoló nyitása nélkül. Ily módon egy hűvösebb üvegház klíma érhető el, napos és meleg körülmények között. 

 

Növekvő fények

Mivel egyre szigorúbb a szabályozás a fénykibocsátás tekintetében, a növekvő fények kezdenek nagyobb szerepet játszani a megvilágított termesztésben. Különböző típusok kerültek kifejlesztésre ahol a fény befogás variálható 85%-tól 99%-ig. A legnagyobb előny eléréséhez a levegő-cserélődésben, van lehetőség két réteggel dolgozni, egyik a másik alatt. 

 

Árnyékolók

A Bom Group árnyékolói teljes mértékben megfelelnek a mai magas igényeknek, és hosszú élettartamúak. A mi profi munkamódszerünk rések nélküli összeszerelést biztosít, tehát az árnyékoló nem enged át fényt. 

Ön, mint termelő, használhatja az árnyékolót, hogy meghatározza a nap hosszát, függetlenül a külső napfénytől. 

 

ABS vezeték-rendszer

Az ABS jelentése, „Anti-Block System” azaz „Blokkolás-mentes rendszer”, más néven beszorulás-mentes és egy egyedülálló találmány az árnyékolók terén. Az ABS rendszert már számos projektnél alkalmazták, a vásárlók nagy megelégedésére. Mivel a rögzítés, az árnyékoló profilja és a huzal között van, egy csúszó-rendszerrel végrehajtva a folyamat mindig tökéletesen záródik. Nyitott állapotban az árnyékoló-rendszer mindig a lehető legkisebb.      

 

Gördülő árnyékolók

A Bom Group roll-up, azaz gördülő fal árnyékolói hozzájárulnak a még egyenletesebb hőmérséklet eloszláshoz, és a termények egyenletes növekedéséhez. A mi tökéletesen záródó roll-up falaink maximális energiatakarékosságot biztosítanak és csökkentik a fény be- és kijutását. Továbbá, ha szükséges az üvegház egy szakasza teljesen leárnyékolható. 

 

Fal árnyékolók

Amikor egy üvegház elrendezésének megváltoztatására, nagyon rövid idő alatt szükséges, a Bom Group ikerfala logikus választás. Az ikerfal alkalmazásával a klíma, az üvegház egy területén belül elszeparálható. Az ikerfalak használhatóak energiatakarékosságra vagy leárnyékolási célokra.   

 

Külső árnyékolók

A külső árnyékolók célja, hogy jobban befolyásolják az üvegházban a klímát. Ez elérhető kitakarással, bizonyos időjárási tényezők üvegházon kívül tartásával. 

A napfény kizárásával biztosítva alacsonyabb besugárzást és alacsonyabb hőmérsékletet az üvegházban. Továbbá a hűtési terhelés csökkentésével kisebb áramfogyasztás érhető el. A tető szellőzők tovább maradhatnak zárva, ami a szén-dioxid koncentráció javításához vezet. Hidegebb hónapokban energia-megtakarítást is el lehet érni, köszönhetően a külső árnyékolók szigetelő hatásának.  

 

Rovar háló

Az Intranetting hálórendszer a Bom Group által lett kifejlesztve, optimálisan integrálva az alumínium tetőszellőzőbe, amely során a következő szempontok lettek figyelembe véve:

• Minimális fényveszteség
• Kész teljes egység 
• Tető-mosó barát (az üvegház jobban tisztítható)
• Garantált kondenzvíz elvezetés

 

Árnyékoló felújítás

A mi műszaki tanácsadóink egyedi tanácsokkal tudnak szolgálni a felújítandó installációkról. Rövid idő alatt képesek vagyunk az Ön meglévő rendszerét felújítani, így az árnyékoló-rendszere újra optimálisan üzemelhet sok éven át. 

 

Ivan Witkamp: +36 30 656 2605 - E-mai